بررسی تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک و کاربرد هر یک

بررسی تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک و کاربرد هر یک

در این محتوا قصد داریم تا درباره ی تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:

مقدمه


تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک این گونه می باشد که انیمیشن یک داستان را به روشی نشان می دهد که کودکان و بزرگسالان به راحتی موضوع داستان را درک کنند؛ اما موشن گرافیک مخاطبان را به سمت کارهایی که نیاز دارند و خوشحالشان می کند سوق می  دهد. پیش زمینه یادگیری موشن گرافیک، درک انواع گرافیک های متحرک است. انیمیشن ها بسیار طولانی می باشند و در واقع به صورت چند قسمتی ارائه می شوند و همین طور هزینه ی بالایی را در بر دارند. ما در این مقاله می خواهیم در مورد موارد زیر با شما صحبت کنیم:


1-    انیمیشن چیست؟
2-    موشن گرافی چیست؟
3-    تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک چیست؟
4-    کاربردهای انیمیشن
5-    کاربردهای موشن گرافیک
6-    کلام آخر


انیمیشن چیست؟


همه ی ما از کارتون هایی که در دوران کودکی مشاهده کرده ایم می دانیم که انیمیشن چیست؟ برای درک بهتر انیمیشن به توضیح در مورد آن می پردازیم. انیمیشن تکنیکی برای جداسازی تصاویر از یکدیگر می باشد و به حرکت درآوردن پیوسته ی آنها را در پی دارد. هنرمندان توسط انیمیشن، شخصیت های یک داستان را  ایجاد می کنند البته این کار با کمک افراد دیگری که به نور پردازی، طراحی و تنظیم متن تسلط دارند صورت می گیرد. برای یک انیمیشن خوب، باید تولید محتوا نیز  مناسب باشد تولید انیمیشن هزینه و زمان زیادی از طراحان می گیرد. انیمیشن ها طولانی هستند اما موشن گرافیک ها کوتاه می باشند؛ این نیز یک تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک محسوب می شود. همان طور که می دانید انیمیشن ها یک داستان را نشان می دهند این در حالی است که موشن گرافیک ها  نشان دهنده ی تبلیغات نیز می باشند. بهترین موشن گرافیک های دنیا  برای جذابیت بیشتر از پلاگین استفاده می کنند.

بررسی تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک
موشن گرافی چیست؟


شاید برای شما هم این سؤال پیش بیاید که موشن گرافی چیست؟ تصاویر و اشیایی که با متن و صدا و موارد دیگر ادغام شده و متحرک می شود را موشن گرافی گویند. استاپ موشن  نوعی از موشن گرافیک می باشد که  باعث به حرکت درآوردن اشیا می شود. بهترین انیمیشن های استاپ موشن که بسیار پر طرفدار هم هستند، شامل دیو و دلبر، راتاتویی، بالا، شیر و شاه و موارد دیگر می شوند. امروزه در موشن گرافیک ها حرکت  قسمت اصلی کار می باشد؛ اما در انیمیشن تنها این توهم وجود دارد؛ این امر نیز یک تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک محسوب می شود. همان طور که گفته شد برای جذابیت بیشتر موشن گرافیک ها از پلاگین استفاده می کنند که یکی از بهترین آنها پلاگین موشن گرافیک افتر افکت می باشد. موشن گرافیک ها انواع مختلفی دارند که شامل موارد زیر می شوند:
1-    موشن گرافیک تبلیغاتی
2-    موشن گرافیک های سینمایی
3-    موشن گرافیک های آموزشی
4-    موشن گرافیک های هنری
5-    موشن گرافیک های UI 

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک چیست؟


تعریف موشن گرافی و انیمیشن را بررسی کردیم حال این سؤال مطرح می شود که تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک در چیست؟  بهترین موشن گرافیک های ایران و جهان برای تبلیغات به کار می روند. یکی از تفاوت های اساسی آنها این است که انیمیشن یک داستان را نشان می دهد؛ اما موشن گرافیک در بیشتر موارد به ارائه ی کارهای تبلیغاتی می پردازد. تفاوت های دیگر آنها شامل موارد زیر می شوند:
1-    انیمیشن ها چند قسمتی هستند؛ اما موشن گرافیک ها این گونه نمی باشند.
2-    زمانی که به ساخت یک انیمیشن می پردازند بسیار زیاد است؛ اما در موشن گرافیک ها زمان کمتری را از طراحان می گیرد.
3-    هزینه ی  ساخت موشن گرافیک ها کمتر از انیمیشن ها می باشد.
4-    افرادی که کسب و کاری دارند علاقه ی زیادی به موشن گرافیک دارند؛ اما در انیمیشن این گونه نمی باشد.
5-    انیمیشن ها در اکثر موارد در تلویزیون و سینما نشان داده می شود؛ اما موشن گرافیک ها در مکان های گوناگونی نمایش داده می شوند.

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

کاربرد های انیمیشن


 یکی از کاربردهای انیمیشن سرگرمی می باشد و بیشتر در تلویزیون و سینما به کار می رود. انیمیشن ها کاربرد های زیادی دارند که تعدادی از آنها در استودیو انیمیشن به  کار می رود که شامل موارد زیر می باشند:


1-    تحصیلات:

امروزه از انیمیشن ها برای آموزش استفاده می کنند تا کودکان بهتر بتوانند موضوع را درک کنند؛ اما در کل انیمیشن ها جنبه ی سرگرمی دارند.


2-    تبلیغات:

انیمیشن ها در تبلیغات بسیار پرکاربرد می باشند به طوری که برخی شرکت ها برای جذب مخاطب از آن استفاده می کنند. برخی از شرکت ها به ساخت انیمیشن های بازی می پردازند تا افراد بیشتری جذب آن بازی شوند.


3-    تجسم علمی:

برای ایجاد نمودارها از انیمیشن ها استفاده می کنند و همین طور در تحقیقات نیز کاربرد دارند.


4-    هنرهای خلاق:

کاربرد دیگر انیمیشن ها  به نمایش گذاشتن و تولید مهارت ها می باشد. بعضی اوقات افراد برای ارائه ی کلاس های خود از نمودارها و انیمیشن ها استفاده می کنند.


5-    بازی:

ساخت بازی نیز با انیمیشن می باشد؛ به گونه ای که بدون مدل برنامه نویس قادر به طراحی بازی نمی باشد. همه چیز در تولید بازی از جمله: مدل سازی، نورپردازی و موارد دیگر به انیمیشن بستگی دارد.


6-    شبیه سازی ها:

شبیه سازی بیشتر در آموزش رویدادهای منحصر بفرد می باشد و خلبان ها نیز از شبیه سازی استفاده می کنند.

تفاوت های انیمیشن و موشن گرافیک

کاربرد های موشن گرافیک


یکی از کاربردهای موشن گرافیک انتقال پیام می باشد که توسط جذابیت های بصری، رنگ ها، استفاده از حروف و کلمات و عکس ها صورت می گیرد. این امر باعث می شود که پیام مورد نظر در ذهن مخاطب هک شود. همان طور که می دانیم اصلی ترین کاربرد موشن گرافیک در صنعت تبلیغات می باشد. موشن گرافیک ها یکی از مهمترین و پر طرفدارترین در رشته های هنر دیجیتال به شمار می آیند. مهمترین قسمت در ساخت موشن گرافیک اطلاعات درست می باشد. امروزه بک گراند ها در تبلیغات بسیار تأثیر گذار می باشند. بک گراند برای موشن گرافیک باید به گونه ای باشد که مخاطب را جذب کند. تعدادی از کاربردهای موشن گرافیک به صورت زیر می باشند:
•    کاربرد موشن گرافیک در تبلیغات و برند سازی
•    2- کاربرد موشن گرافیک در سینما و تلویزیون
•    3- کاربرد موشن گرافیک در IT و طراحی سایت
•    کاربرد هنری موشن گرافیک در دیجیتال
•    کاربرد آموزشی موشن گرافیک
•    کاربرد موشن گرافیک در شبکه های اجتماعی

کلام آخر


همان طور که گفته شد یک تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک این می باشد که انیمیشن ها، داستان ها را به گونه ای نشان می دهند که برای کودکان و بزرگسالان جذاب باشد اما موشن گرافیک ها بیشتر به تبلیغات می پردازند. یک انیمیشن خوب باید تولید محتوای خوبی داشته باشد تا مخاطب را به خود جذب کند. 
انیمیشن ها، کاربردهای زیادی دارند که شامل مواردی از جمله تحصیلات، هنرهای خلاق، بازی ها و موارد دیگر می باشند. عکس ها و اشیایی که با صدا و متن با هم ترکیب شده و در آن تحرک ایجاد می شود را موشن گرافی می گویند. موشن گرافیک ها در آموزش، تبلیغات، شبکه های اجتماعی و موارد دیگر کاربرد دارند. انیمیشن ها به صورت سریالی  و چند قسمتی هستند و بسیار طولانی  و پر هزینه می باشند؛ این مطلب نیز شامل تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک است. ما در این مقاله در مورد مطالبی از جمله تعریف انیمیشن و موشن گرافیک، کاربرد آنها  و تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک با شما صحبت کردیم.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *