چگونه یک موشن گرافیک بسازیم+ تجهیزات لازم

چگونه یک موشن گرافیک بسازیم+ تجهیزات لازم

در این محتوا قصد داریم تا درباره ی این که چگونه یک موشن گرافیک بسازیم و همچنین تجهیزات لازم برای آن با شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید:

مقدمه


چگونه یک موشن گرافیک بسازیم؟ ممکن است این سوال، ذهن شما را نیز مشغول کرده باشد. برای پاسخگویی به این سوال، لازم است ابتدا اصول و نکاتی را مورد بررسی قرار دهید. ما در این مقاله به بررسی این موضوع که چگونه یک موشن گرافیک بسازیم، می پردازیم. همچنین موارد زیر را نیز برای پاسخگویی هر چه بهتر به این سوال، مورد بررسی قرار می دهیم:


1-    توضیحاتی در مورد موشن گرافیک و انیمیشن
2-    تفاوت های موشن گرافیک با انیمیشن
3-    کاربردهای موشن گرافیک و انیمیشن چیست؟
4-    بررسی نقاط مشترک موشن گرافیک و انیمیشن
5-    جمع بندی 

توضیحاتی در مورد موشن گرافیک و انیمیشن


برای این که بتوانید به این سوال که "چگونه یک موشن گرافیک بسازیم" پاسخ دهید، ابتدا باید با مفهوم موشن گرافیک آشنا شوید. موشن گرافیک، روش تولید محتوا به صورت تصویری است. در این روش، تصاویر و محتواها به صورت متحرک و پویا به نمایش گذاشته می شوند. برای طراحی و ساخت موشن گرافیک، می توان از عناصر مختلفی مانند: انواع صداها، موسیقی ها، تصاویر، افکت ها و... استفاده کرد. لازم به ذکر است که موشن گرافی، حاوی دو عنصر مهم می باشد:
1- داده ها
2- طراحی گرافیک.
حال پس از آشنایی مختصر ولی جامعی با موشن گرافیک، بهتر است کمی هم با انیمیشن آشنا شوید. دلیل اهمیت داشتن آشنایی با انیمیشن در کنار موشن گرافیک هم این است که بسیاری از افراد، این دو سبک تولید محتوا را به اشتباه با یکدیگر یکسان می دانند. کارتون های مختلفی که تاکنون در فضایی مانند تلویزیون دیده اید، همگی نوعی انیمیشن هستند. انیمیشن به طور کلی شامل روشی است که در آن، تصاویر از یکدیگر متمایز شده و به صورت پی در پی پخش می شوند. معمولا کار تولید انیمیشن ها را به کمک سیستم هایی مانند کامپیوتر انجام می دهند. اگر شما نیز می خواهید به یک سازنده ی حرفه ای انیمیشن تبدیل شوید، بهتر است مهارت های خودتان را در حیطه هایی مانند: طراحی، سناریو نویسی، نورپردازی، کار با کامپیوتر و... پرورش دهید. 

موشن گرافیک بسازیم

تفاوت های موشن گرافیک با انیمیشن


موشن گرافیک و انیمیشن، دو مورد از روش های پر طرف دار در زمینه ی تولید محتوا به شمار می آیند. این دو روش با یکدیگر تفاوت هایی دارند که ما در این قسمت از مقاله، قصد داریم تا این تفاوت ها را مورد بررسی قرار دهیم. لازم به ذکر است که بهترین موشن گرافیک های دنیا نیز، اغلب به یکی از این دو روش طراحی و ساخته شده اند. تفاوت های موشن گرافیک و انیمیشن در حیطه های زیر می باشد:
1- طراحی کاراکتر یا شخصیت پردازی: انیمیشن ها، معمولا راوی یک داستان هستند و بنا بر این در ساخت انیمشن ها به شخصیت پردازی نیاز است. این در حالی است که کاراکترها در موشن گرافیک، بدون شخصیت سازی و داستان بوده و بسیار ساده اند.
2- تبلیغات و بازاریابی: معمولا از انیمیشن ها برای کودکان استفاده می شود و بیشتر جنبه ی سرگرم کننده دارند؛ ولی موشن گرافیک ها در رده های سنی بالاتر نیز کاربردی می باشند. یکی از مهم ترین کاربردهای موشن گرافیک در حوزه ی تبلیغات و بازاریابی دیجیتالی در شبکه های اجتماعی است.
3- میزان فروش: موشن گرافیک ها برای جذب مشتری و تبلیغات، گزینه های بسیار مناسبی هستند. همچنین در مقایسه با موشن گرافیک، انیمیشن ها نیز در این زمینه کاربرد دارند؛ ولی کاربردشان کم رنگ تر و کمتر از موشن گرافیک است. لازم به ذکر است که هزینه ی تولید انیمیشن های طولانی مدت نیز، بسیار زیاد می باشد.
4- حوزه ی کاری: حوزه ی کاری یک موشن گرافیست، اغلب طراحی گرافیک است. این امر در مورد انیمیشن صدق نمی کند. کار انیمیشن سازها، بیشتر به حوزه ی تصویرسازی مربوط می شود. 
5- هزینه ی تولید: همان طور که پیش تر گفتیم، هزینه ی تولید انیمیشن، بسیار بیشتر از طراحی و تولید یک موشن گرافیک است.  

پرکاربردترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک

کاربردهای موشن گرافیک و انیمیشن چیست؟


موشن گرافیک و انیمیشن، کاربردهای بسیار زیادی در حوزه های مختلف دارند. شما می توانید با بررسی مقوله هایی مانند تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک به بسیاری از این کاربردها پی ببرید. لازم به ذکر است که برای پاسخ به این سوال که چگونه یک موشن گرافیک بسازیم نیز، لازم است ابتدا با کاربردهای موشن گرافیک، آشنا شوید. ما در ادامه، کاربردهای موشن گرافیک و به دنبال آن، کاربردهای انیمیشن را ذکر کرده ایم:
- کاربردهای موشن گرافیک:
1-    انتقال پیام یا هدفی خاص به مخاطبان حتی در مدت زمان کوتاهی همچون یک دقیقه
2-    استفاده کردن از موشن گرافیک جهت ساخت تیزرهای تبلیغاتی
3-    یکی از جذاب ترین روش های انتقال پیام از طریق ترکیب مناسب صدا و تصویر
4-    استفاده کردن از موشن گرافیک در پروسه ی ساخت تیزرهای آموزشی
5-    بهره گیری از موشن گرافیک برای طراحی انواع وب سایت ها و.... 
- کاربردهای انیمیشن:
1-    بیشترین کاربرد انیمیشن ها، برای سرگرمی است.
2-    انیمیشن ها در ساخت لوگو موشن جهت انجام پروسه ی تبلیغات، کاربرد دارند. 
3-    استفاده کردن از انیمیشن ها برای ساخت مدل هایی برای تحقیقات و مطالعات
4-    انیمیشن ها در صنعت گیمینگ و بازی نیز کاربرد دارند.
5-    استفاده کردن از انیمیشن ها برای شبیه سازی، جهت آموزش رویدادهایی خاص نیز رایج است. 

بررسی نقاط مشترک موشن گرافیک و انیمیشن

بررسی نقاط مشترک موشن گرافیک و انیمیشن


یکی از مواردی که در پاسخ به این سوال که "چگونه یک موشن گرافیک بسازیم" شما را راهنمایی می کند، توجه به شباهت های موشن گرافیک و انیمیشن در کنار توجه کردن به تفاوت های این دو است. بررسی تفاوت موشن گرافیک و اینفوگرافیک نیز، شما را در ساخت موشن گرافیکی حرفه ای تر یاری می کند. ما در این بخش، چند مورد از شباهت های موشن گرافیک و انیمیشن را ذکر می کنیم:
1-    موشن گرافیک و انیمیشن هر دو شاخه ای هنری به شمار می روند. 
2-    موشن گرافیک ها و انیمیشن ها هر دو شخصیت ها یا اشیاء در حال حرکت را به نمایش می گذارند.
3-    طراحان و گرافیست ها برای ساخت انیمیشن و همچنین موشن گرافیک از نرم افزارهای مختلفی استفاده می کنند. 
4-    موشن گرافیک و انیمیشن از اصول و قوانین بصری مشترکی برای جان بخشیدن به اشیا و سایر امور، پیروی می کنند. 
5-    موشن گرافیک و انیمیشن هر دو می توانند جهت ساخت محتواهای آموزشی، مفید واقع شوند. 

بهترین و پر کاربردترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک کدام اند؟


یکی از مواردی که به عنوان پیش زمینه ی یادگیری موشن گرافیک در نظر گرفته می شود، توانایی یک گرافیست در کار کردن با ابزارها یا نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک می باشد. همچنین بهتر است بدانید که در طراحی و ساخت بهترین موشن گرافیک های ایران و حتی دنیا نیز، معمولا از نوعی نرم افزار استفاده شده است. اگر این سوال که "چگونه یک موشن گرافیک بسازیم" ذهن شما را نیز به خود مشغول کرده است، ما در زیر، اسامی چند نمونه از برترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک را ذکر کرده ایم که می توانید به کمک آن ها، موشن گرافیک های جذابی را خلق کنید:
•    Adobe After Effect
•    Adobe Animate
•    Moho
•    Maya
•    Nuke
•    Blender
•    Mocha
•    Adobe Premiere
•    Adobe Illustrator

جمع بندی


ما در این مقاله، این موضوع که چگونه یک موشن گرافیک بسازیم را مورد بررسی قرار دادیم. دیدید که برای ساخت موشن گرافیک، ابتدا نیاز است که به تفاوت های آن با روش هایی مانند انیمیشن و اینفوگرافیک پی ببرید. همچنین دانستید که لازم است که در کنار این موارد، کار کردن با نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک مانند پلاگین موشن گرافیک افتر افکت را نیز بیاموزید. بهتر است تمام اصول و نکات مهمی که در این مقاله ذکر شد را به یاد داشته و آن ها را عملی سازید تا بتوانید موشن گرافیک های خلاقانه ای را طراحی و تولید نمایید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده در این مقاله، برایتان مفید واقع شوند. 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

اولین نظر را شما ثبت نمایید

نظر خود را در مورد پست بالا برای ما ارسال نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *